Destinační agentura pro Karlovarský kraj se zúčastnila brněnského veletrhu cestovního ruchu

Prezentace Karlovarského kraje, který usiluje o zápis lázeňského trojúhelníku do seznamu světového dědictví UNESCO, byla zvýrazněna nasvícenou velkoplošnou fotografií tanečního páru v altánu Františkových Lázní a prezentací dam v dobových kostýmech.

dezinfekce

Destinační agentura pro Karlovarský kraj se zúčastnila brněnského veletrhu cestovního ruchu v rámci výstavního stánku agentury CzechTourism, jehož podoba se nesla ve znamení oslav 100. výročí od vzniku Československa. Veletrh se konal na brněnském výstavišti ve dnech od 18. do 21. ledna.

V rámci prezentace regionu nebylo zapomenuto ani na druhou nominaci do seznamu UNESCO, která se týká hornické kulturní krajiny Krušnohoří, a návštěvníci stánku tak měli možnost seznámit se s informacemi, které s tímto tématem souvisí.

Regionální charakter veletrhu se promítl ve struktuře návštěvníků z Brna a okolí. Převážná většina byla v seniorském věku 60+. Největší zájem projevili o obrazovou mapu kraje, mapy cyklostezek a v menší míře i lyžařských areálů, dále pak o materiály lázeňských měst a historických památek. 


Zdroj: Živý kraj

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy