Chodov: Začíná blokové čištění, nechte si poslat upozornění

Motoristé v Chodově by měli pozorně sledovat dopravní značení v ulicích. V úterý 2. dubna totiž začíná jarní blokové čištění.

dezinfekce

Pracovníci Chodovských technicko-ekologických služeb zahájí úklid v Horní ulici, v následujících týdnech pak s technikou projedou celé město. Čištění potrvá až do 31. května, jeho harmonogram je uveřejněn na webových stránkách www.chotes.cz, www.mestochodov.cz a v dubnovém vydání Zpravodaje města Chodova.

Zájemci o včasné upozornění mohou využít aplikaci Munipolis (Mobilní rozhlas), která dokáže zájemcům rozesílat upozornění, v jaké ulici se pracovníci Chodovských technicko-ekologických služeb budou pohybovat. Lidé, kteří budou mít aplikaci ve svém chytrém telefonu, případně tabletu, tak mohou v případě potřeby včas přeparkovat.

Podmínkou ideálního fungování Mobilního rozhlasu je připojení k internetu, správné nastavení telefonu. Jednotlivé typy přístrojů mohou vyžadovat rozdílná nastavení. Více informací včetně videoprezentace naleznete na www.munipolis.cz. Aplikace je zdarma.

V harmonogramu čištění dochází k drobné úpravě, a to 8. dubna ve Dvořákově ulici, kde začne v těchto dnech instalace zpomalovacích retardérů. Ulice bude vyčištěna po dokončení prací, parkoviště z boku polikliniky bude uklizena dle rozpisu.

Zdroj: Město Chodov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy