Chodov: Vulgárně urážel svou matku, nakonec ji okradl

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiadvacetiletého muže z Chodova, kterého obvinili ze spáchání přečinů krádeže, výtržnictví a nebezpečného vyhrožování. Obviněný měl v pátek 11. června letošního roku od dopoledních hodin v ulicích Chodova sledovat svou sedmačtyřicetiletou matku. Poté, co žena vybrala z bankomatu finanční prostředky a nakoupila v prodejně smíšeného zboží, měl za ní čtyřiadvacetiletý muž jít a požadovat po ní, aby zastavila a dala mu peníze.

dezinfekce

Následně měl muž do ženy strčit a opět po ní požadovat finanční prostředky, což odmítala. Po chvíli měl muž ženu uchopit za ruku, vulgárně jí urážet a vyhrožovat. Také se měl pokusit udeřit jí do obličeje. Nakonec měl obviněný sebrat její igelitovou tašku, kterou při konfliktu upustila na trávník, a utéct do nedalekého parku, kde byl okamžitě zadržen policejní hlídkou.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.

V případě prokázání viny hrozí muži, který již byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen, trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy