Chodov: Od prvního dubna začíná blokové čištění města

Motoristé v Chodově by měli pozorně sledovat dopravní značení v ulicích. Ve čtvrtek 1. dubna totiž začíná jarní blokové čištění. Pracovníci Chodovských technicko-ekologických služeb zahájí úklid v Horní ulici, v následujících týdnech pak s technikou projedou celé město.

dezinfekce

Čistění potrvá až do 31. května, jeho harmonogram je uveřejněn na webových stránkách www.chotes.cz, www.mestochodov.cz a v dubnovém vydání Zpravodaje města Chodova.

Zájemci o včasné upozornění mohou využít aplikaci Mobilní rozhlas (Zlepšeme Česko), která dokáže zájemcům rozesílat upozornění, v jaké ulici se pracovníci chodovských technicko-ekologických služeb budou pohybovat. Lidé, kteří budou mít aplikaci ve svém chytrém telefonu, případně tabletu, tak mohou v případě potřeby včas přeparkovat. Podmínkou ideálního fungování Mobilního rozhlasu je připojení k internetu a správné nastavení telefonu. Jednotlivé typy přístrojů mohou vyžadovat rozdílná nastavení. Více informací včetně videoprezentace naleznete na www.mobilnirozhlas.cz. Aplikace je zdarma.

„S ohledem na stále komplikovanou situaci žádáme veřejnost o stoprocentní součinnost a dodržování dopravního značení, aby mohly práce probíhat plynule a lidé nekomplikovali společnosti CHOTES, s. r. o., a městské policii plnění dalších povinností vyplývajících z nouzového stavu. V případě nerespektování dopravních omezení a následných komplikací při vlastní realizaci může být blokové čištění v dané lokalitě, případně na celém území města, zcela zastaveno,“ upozornil jednatel CHOTES Rudolf Pocklan.


Zdroj: město Chodov
Foto: CHOTES


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy