Chodov: Hokejisté a nohejbalisté podpořili Mateřídoušku

Hokejový klub HC Stará Chodovská a Nohejbalový klub Chodov podpořily Denní centrum Mateřídouška. Oba týmy mu věnují příjemný finanční obnos. Hokejisté svůj dar ve výši 10 tisíc korun předali před několika týdny na stadionu Realistic arény okamžitě po skončení sezony.

dezinfekce

„Ani jeden z hráčů nemusel díky sponzorům TOP Reality, panu starostovi města Chodova, Penzionu u Sotonů, S L Personalservice, s.r.o., Chotes a v neposlední řadě Pivnici Černá Plzeň, vynaložit žádných prostředků. A právě proto se domluvili na uspořádání sbírky. Jako předseda klubu jsem hrdý na to, že se všichni hráči na sbírce podíleli,“ uvedl předseda HC Stará Chodovská Petr Kravařík.

Další peníze dostane Mateřídouška příští měsíc. Nohejbalový klub Chodov totiž pořádá 22. června turnaj dvojic O pohár města Chodova, jehož součástí bude také oficiální finanční sbírka.

„Kromě toho, že klub přispěje do sbírky částí startovného, bude v průběhu turnaje zajišťovat tombolu, jejíž výtěžek věnuje rovněž Mateřídoušce,“ doplnil za nohejbalový klub Martin Čermák s tím, že vybrané peníze budou využité na nákup hudebních nástrojů k muzikoterapii.


Zdroj: město Chodov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy