Chodov: Bílá voda se chystá na sezonu

V plném proudu jsou přípravy na nadcházející letní sezonu na Bílé vodě. Také letos bude na její návštěvníky čekat několik vylepšení, která nabídnou větší komfort.

dezinfekce

Chodovské technicko-ekologické služby už v těchto dnech spustily na hladinu dva pontony pro snazší vstup do vody. V následujícím období se počítá s instalací dvou převlékáren. Jedna bude stát u pontonu u hráze, druhá pak u písčité pláže.

Další novinkou bude zastřešené odpočívadlo s lavicí a stojanem na kola u horní části hráze a závora zabraňující vjezdu čtyřkolkám a motocyklům.

V těsné blízkosti Bílé vody jdou pomalu do finiše práce na stavbě nového sportoviště – pumptracku. Jedná se o přesně tvarované vlny a klopené zatáčky umožňující při správných pohybech těla jízdu na kole bez šlapání. Asfaltový povrch je určen pro skateboard, longboard, inline brusle, koloběžky a svou sekci tam najdou i nejmenší děti na odrážedlech. O tom, že město začne stavět pumptrack, jsme vás informovali zde.

Slavnostní otevření doplněné o hudební a sportovní program se uskuteční 2. června ve 14 hodin.

Přírodní koupaliště se v posledních letech stalo pro svou atraktivitu vyhledávanou lokalitou nejen pro obyvatele Chodova, ale také pro návštěvníky ze širokého okolí. Navíc hygienici dlouhodobě oceňují kvalitu tamní vodu nejvyšší známkou.

Bílá voda nabízí kromě zmíněných pontonů odpočinkové lavičky, šachový stolek, dřevěné knihovničky s časopisy a knihami, multifunkční posilovací stroje, workoutové hřiště a příležitostně také rychlé občerstvení. Pro sportovce je připravený kvalitní běžecký okruh. Skvělé podmínky tam najdou i rybáři.


Zdroj: město Chodov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy