Chodov: Běžci věnovali žákům více než 8 tisíc korun

Předání finančního daru ředitelce základní školy v Nejdecké ulici Ivě Jurnečkové symbolicky zakončilo 6. ročník tradičního běžeckého závodu Chodovská vlečka. Ten se uskutečnil poslední víkend v srpnu a pořadatel ŠAK Chodov při něm vybral na startovném a dobrovolných příspěvcích celkem 8.640 korun.

dezinfekce

„Za děti a pedagogy školy bychom všem běžcům chtěli moc a moc poděkovat. Příspěvek nás velmi potěšil. Vybrané penízky použijeme na nákup stimulačních pomůcek pro děti tříd ZŠ speciální s těžkým kombinovaným postižením. Všem běžcům moc děkujeme, máte srdíčko na pravém místě,“ vzkázala sportovcům ředitelka školy.

„Chceme poděkovat za pomoc městu Chodov, všem sponzorům a zároveň městským záchranným složkám za zajištění zdravotnické pomoci a vytvoření zázemí pro závod. Oproti předchozímu ročníku ubylo několik účastníků, ale věříme, že v tom příštím, bude účast větší. Jsme rádi, že se nikdo nezranil a závod proběhl bez problémů,“ zhodnotil závod jeho ředitel Martin Horváth s tím, že ohlasy závodníků byly pozitivní.

„Už dnes můžeme oznámit termín sedmého ročníku, který se bude konat netradičně v neděli, a to 28. srpna 2022,“ doplnil ředitel.

Chodovské vlečky se letos účastnilo 112 dospělých a dětských závodníků.

Kompletní výsledky naleznete zde.


Zdroj: město Chodov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 07.09.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy