Chodov: Běžci opět podpořili Mateřídoušku

Téměř osm a půl tisíce korun (8 485,- Kč) si na svůj účet připsalo Denní centrum Mateřídouška, o.p.s. v Chodově. Peníze získalo darem díky běžcům, kteří se zapojili do ojedinělé čtyřiadvacetihodinové Maxištafety pořádajícího Školního atletického klubu.

dezinfekce

Sportovci v rámci dnes už tradiční chodovské akce, jejíž 20. ročník se uskutečnil v závěru června, oběhli atletický ovál 1009krát. Součet společných kilometrů dosáhl úctyhodného čísla, a to 336, štafetový kolík si předalo celkem 104 účastníků.

Peníze z vybraného startovného a dobrovolných příspěvků použije Mateřídouška na nákup rehabilitačních pomůcek a vybavení pro své klienty.

Pořadatelé děkují všem, kteří se na stadionu zastavili a přispěli svým pohybem k dobré věci. Poděkování patří i dobrovolníkům za počítačem při evidenci uběhnutých kol, organizátorům závodu, pánům Lukáši Kopeckému a Martinu Horváthovi, městu Chodov, které akci pravidelně finančně podporuje a v neposlední řadě sponzoru štafety panu Liboru Sladkému, jenž opět dodal osvěžení pro dospělé běžce a příchozí.


Zdroj: město Chodov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy