Chebsko: Ženě způsobil bodnořezné poranění

Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání jednapadesátiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.

dezinfekce

V pátek 22. července letošního roku měl obviněný cizinec přijet osobním automobilem ze sousedního Německa na Chebsko. Krátce před 19. hodinou měl na ulici oslovit osmatřicetiletou ženu, se kterou se v minulosti již několikrát potkal. Žena měla nastoupit do vozidla a společně měli odjet a zastavit na polní cestě. Žena měla v automobilu začít muže masírovat a přitom se mu pokusit z kapsy odcizit finanční prostředky. Muž na to měl zareagovat tak, že měl vzít nůž a ženu s ním napadnout. Tímto útokem jí měl způsobit bodnořezné poranění v horní části těla. Žena měla z vozidla okamžitě vystoupit a z místa utéct.

Se svým vážným zraněním byla poté žena ošetřena v nemocnici, kde byla následně i hospitalizována.

Kriminalisté se začali případem zabývat a v pátek 5. srpna cizince zadrželi. Policejní vrchní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl cizinec vzat do vazby.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na deset až osmnáct let.

nprap. Jakub Kopřiva


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy