Chebsko: Pohřešovanou ženu nalezli uprostřed močálu

V pátek 26. března letošního roku oznámila před 20. hodinou na tísňovou linku 158 sedmdesátiletá žena, že se její jednatřicetiletá dcera, která je částečně zbavená svéprávnosti, nevrátila domů.

dezinfekce

Policisté se oznámením začali okamžitě zabývat a po pohřešované ženě pátrat. Poblíž osady Lužná na Chebsku byl spatřen pes, kterého pohřešovaná žena vzala s sebou na procházku. Policisté okamžitě začali propátrávat okolí silnice z osady Krapice směrem do Libé. Vzhledem k značnému množství lesních cest, rybníků a mokřadů byl na místo vyžádán policejní vrtulník s termovizí.

Krátce po 22. hodině, ještě před příletem vyžádaného vrtulníku, byla pohřešovaná žena vypátrána hlídkou z Obvodního oddělení Plesná ve složení prap. Miroslava Kulová a pprap. David Kohout. Policisté ženu našli v mokřadu za tzv. Krapickými rybníky. Pohřešovaná žena se měla držet stromu uprostřed močálu. Policisté neváhali ani vteřinu a za ženou se i přes velice nepříznivý terén vydali. Jednatřicetiletá žena byla následně podchlazená předána zdravotníkům.

„Jsem velice ráda, že se nám podařilo pohřešovanou ženu v tomto opravdu hodně náročném terénu najít,“ uvedla prap. Miroslava Kulová.

„Žena se po ošetření vrátila domů ke své matce. Pátrání mělo šťastný konec, a to je vždy to nejdůležitější,“ doplnil pprap. David Kohout.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy