Cheb: Zítra začíná Divadlo jednoho herce

Od 30. září do 4. října se na velkém jevišti i na malé scéně představí sólové projekty české i světové provenience. Pro každého diváka je na výběr představení dle jeho zájmu - z tuzemských inscenací to bude například liberecký Orten, původní adaptace Deníku Jiřího Ortena, který si mladý básník židovského původu psal v letech 1939-41.

dezinfekce

Přehlídku zakončí populární Roman Zach jako Skečmen. Na milovníky moderního výrazového tance čekají hned dvě inscenace - taneční sólo o japonském fenoménu Hikikomori a sólo inspirované Kafkovou Proměnou - KA-F-KA. Do Chebu zavítají také herci a performeři z Francie, USA nebo Španělska. Můžete se těšit na Owena Corey z Philadelphie s adaptací Shakespearova Richarda II. pro jednoho herce a Zeliu Lanaspa ze Zaragozy s jedinečnou kombinací klauniády a fantastického operního zpěvu.

Pro nejmenší diváky je připravena pohádka Jak bobr hledal déšť - výjimečně v sobotu 2.10. od 15.00 hodin.

Vstupenky do divadla jsou v prodeji v obchodním oddělení (vchod z boku divadla - každý všední den od 10 do 15 h), v Turistickém infocentru na náměstí a online na webu divadla www.divadlocheb.cz.

Obsazenost se řídí aktuálními epidemickými opatřeními.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 29.09.2021 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy