Cheb: Zápis dětí do prvních tříd

Ve středu 15. dubna a ve čtvrtek 16. dubna se na chebských základních školách, jejichž zřizovatelem je město, uskuteční zápis dětí do prvních tříd - k zápisu přijďte bez dětí!

dezinfekce

Zápis dětí do prvních tříd je určen pro budoucí školáky, kteří se narodili v období od 1. září 2013 do 31. srpna 2014. Rodiče, nebo jiní zákonní zástupci, přijdou tentokrát k zápisu, kvůli současné situaci, bez dětí! S sebou musí přinést rodný list dítěte a svůj občanský průkaz. Zápis bude po oba dny probíhat v době od 14 do 17 hodin. Pro zápis do základních škol jsou vyhláškou města Chebu stanoveny školské obvody.

Na Svobodné chebské škole se zápis do první třídy bude konat v termínu od středy 1. dubna do pátku 3. dubna, vždy od 14 do 16 hodin, a na Waldorfské ZŠ Wlaštovka ve čtvrtek 16. dubna a pátek 17. dubna, vždy od 14 do 18 hodin. Na termín zápisu se lze nově přihlásit elektronicky na webu zapisyzs.cheb.cz, kde rodiče budoucích prvňáčků najdou také žádost k zápisu žáků do základních škol (platí pouze pro základní školy, které zřizuje město). K podání žádosti je potřeba zadat číslo pojištěnce-dítěte z průkazu zdravotní pojišťovny a vyplnit registrační formulář. Ve dnech termínu zápisu se rodiče dostaví s vytištěnou žádostí o přijetí k základnímu vzdělávání, nebo žádostí o odklad školní docházky na vybranou základní školu.

Vzhledem k aktuální situaci může ještě dojít ke změnám.

"Doporučujeme sledovat webové stránky města www.cheb.cz, kde budeme uveřejňovat nejnovější informace," uvádí tisková mluvčí Městského úřadu Cheb Simona Liptáková. 


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 26.03.2020 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy