Cheb: Výzva - vánoční květináče může zdobit celá rodina

Tradiční soutěž „O nejkrásnější květináč“ letos starosta města Antonín Jalovec vyhlašovat nebude. Vzhledem k opatřením se letošního ročníku zdobení chebské školy nezhostí.

dezinfekce

„Nechceme však veřejnost o tuto symboliku chebských Vánoc připravit. Nainstalované květináče s malými stromky si může přijít veřejnost ozdobit sama. Je to příležitost i pro rodiny, které v tomto „covidovém“ období tráví společně doma více času. Doposud nevíme, jakou podobu budou mít letošní Chebské vánoční trhy, ale atmosféru Vánoc si v Chebu připravme sami,“ vyzval starosta.

Ve středu 11. 11. bude na náměstí přepraven vánoční strom. Taktéž budou vedle již stojící zvoničky a nové podesty kluziště postaveny i stánky. Těch bude méně, než je tomu obvykle zvykem.

"Snad budou i využity k prodeji zboží. Kdy budeme zaledňovat, je zatím otázkou dalšího vývoje pandemie. Realizační tým má již nyní v záloze několik variant programu tak, abychom byli připraveni pro aktuální vládní nařízení. Květináče se stromky budou nainstalovány v horní části náměstí u Brány času od příštího týdne. Tak přijďte zdobit," uvádí na svých stránkách město Cheb.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy