Cheb: Ve městě se konal discgolfový turnaj

Dne 5. 5. 2018 proběhl v Chebu discgolfový turnaj v rámci Severozápadní discgolfové ligy 2018. Turnaje se zúčastnilo 75 hráčů a hráček čtyř národností a v pěti kategoriích.

dezinfekce

Hrálo se na chebském discgolfovém hřišti Myslivna, mezi vodním dílem a sídlištěm Skalka. Hřiště je dlouhé 1644 metrů s parem 58. Severozápadní discgolfová liga je série osmi turnajů v Karlovarském a Ústeckém kraji například v Teplicích, v Kadani, v Oseku, v Chebu a zavítá i do zámeckých parků v Mostově a v Duchcově. SZDL pořádají discgolfové kluby DG Albium Ústí nad Labem, DG Ultimo Kadaň a chebský Caurus Egra.

V kategorii Open, potvrdil znalost svého domácího hřiště Marian Ludwig z Německa a zároveň se stal s náhozem 94 (-22) absolutním vítězem napříč kategoriemi. V kategorii hráčů nad 40 let vyhrál Jiří Brožek z Berouna, který patří ve své kategorii k republikové špičce. Ženy ovládla hráčka Albiumu Bára Trčková. Mládežnické kategorie odehrálo dohromady 13 hráčů a hráček. Starší juniory vyhrál Vojta Vykydal z Hunters Kadaň a v mladších si vítězství vyházel Charles Linhart z Oseka u Duchcova.

Další mezinárodní turnaj na chebském hřišti se bude konat o víkendu 18. - 19. srpna pod názvem Ultimo Egra Open 2018.

„My, členové Caurus Egra, si nesmírně vážíme spolupráce s městem Cheb a Diecézní charitou Plzeň, Betlém, a proto jim patří obrovské poděkování za správu a údržbu hřiště DG Myslivna, které patří mezi nejkrásnější hřiště v České republice,“ uvedli za český discgolfový spolek Jan a Karel Zdeňkovi – Caurus Egra.


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 10.05.2018 18:00




0 +
 

Hlavní zprávy