Cheb: V pondělí proběhlo předání šeků vítězům projektu Vy rozhodujete, my pomáháme

V obchodním centru Tesco za přítomnosti starosty města Zdeňka Hrkala, místostarostky Evy Horné a ředitelky chebské pobočky Tesco paní Gabriely Švehlové bylo předáno třem vítězů finanční ohodnocení jejich projektů.

dezinfekce

1. místo - Dům dětí a mládeže a školní družiny Luby, p.o. (30 tisíc korun) - 11 118 hlasů
2. místo - Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb, služba: Centrum rozvoje pěstounské péče (16 tisíc korun) - 10 094 hlasů
3. místo - Útočiště o.p.s. (10 tisíc korun) - 5 460 hlasů

„Jsme velice rádi, že program „Vy rozhodujete, my pomáháme“ je pod záštitou města Cheb a můžeme tak společně oslovit neziskové organizace, které se mohou do programu přihlásit. Spolupráce s místní komunitou je pro nás velice důležitá a patří k naší každodenní práci. Vedle programu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ podporujeme místní mateřské školky, spolupracujeme se základními školami, kdy se mohou žáci seznámit s jednotlivými povoláními v maloobchodě a jeho prostředím. Také školákům ukazujeme v praxi, jak funguje spolupráce s potravinovou bankou, nebo jak správně třídit odpad. Nezapomínáme ani na naše čtyřnohé přátele. Již druhým rokem podporujeme kočičí útulek v Kraslicích a od letošního roku místní psí útulek v Hraničné u Chebu. Děkuji všem lidem, kterým není pomoc druhým lhostejná,“ řekla Gabriela Švehlová, ředitelka hypermarketu Tesco Cheb.

Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 04.07.2018 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy