Cheb: V sobotu 14. května se uskuteční 2. ročník festivalu vína

Fanouškům dobrého vína se na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad představí 18 pečlivě vybraných vinařství výhradně z České republiky. Kromě stálic vinné tour České festivaly vína, jakými jsou např. mutěnické Modré vinařství, čejkovické Vinařství Konečný či mikulovské Vinařství Rauš se svým nepřehlédnutelným someliérem Lukášem Polišenským, budete moci poznat a ozkoušet mnoho dalších značek.

dezinfekce

Celková nabídka bude velice pestrá, od klasických lehkých ročníkových vín, přes frizzante a růžová vína, až po mohutnější vína z francouzských sudů či vína speciálních výrobních technologií jako třeba kvevri.

Součástí akce bude také food zóna s širokým výběrem dobrého jídla a doprovodný kulturní program. Odpoledne zahraje k poslechu a tanci Cimbálová muzika Kaňúr. Večer pak vystoupí kapela Electro Swing Allstars, která umně kombinuje elektronickou hudbu s akustickými nástroji. Programem bude provázet moderátor Luděk Holý a someliér Zdeněk Kintr.

Vstupné na akci bude zdarma. Víno se bude rozlévat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení přímo na místě za 100 Kč.

Zdroj: Město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy