Cheb: V průmyslovém parku dojde ke změně celého dopravního značení

Setkávání zástupců společností z chebské průmyslové zóny s vedením města Cheb se stalo již pravidelností. Městský koordinátor působící na odboru správy majetku filtruje jednotlivé požadavky a potřeby průmyslového parku směrem k radnici a naopak.

dezinfekce

Díky takto nastavené komunikaci byla pro potřeby zaměstnanců posílena autobusová doprava a zřízena linka č. 55. Její časové jízdní intervaly korespondují se začátky a konci pracovní doby zaměstnanců jednotlivých firem. Další oblasti spolupráce se týkají např. úklidu a údržby komunikací a zeleně. Z minulých jednání vzešla potřeba vybudování stezky pro cyklisty a chodce v části Cheb - Dolní Dvory. Zvažováno je několik možných variant výstavby, s přípravou je počítáno v průběhu následujících let.

Na požadavku dopravního značení silnice u kruhového objezdu taktéž město pracuje. V měsících květen – červen letošního roku dojde ke změně celého dopravního značení průmyslového parku, jak vodorovného tak svislého. Městskou kasu to bude stát přibližně 1,6 milionu korun.

Na opakovanou otázku výstavby odstavného parkoviště pro kamiony přijíždějící na zónu, bylo zástupci města opakovaně odpovězeno, že město o vybudování neuvažuje. Nabídku volných městských bytů pro příchozí management některé z firem využily.

Starosta Jalovec na závěr diskuse zmínil otázku možnosti sponzoringu některých velkých akcí pořádaných městem Cheb.

Každoročně do údržby a potřeb průmyslového parku jsou z městské kasy vynaloženy prostředky v částce čtyř milionů korun.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy