Cheb: V aule gymnázia se konal oblastní turnaj v pIšQworkách

V úterý 5. listopadu se v aule Gymnázia Cheb konal oblastní turnaj v pIšQworkách. Turnaje se účastnili vášniví hráči pIšQworek z Chebu, Františkových lázní a z Aše, kteří usilovali o postup do krajského finále.

dezinfekce

Lehce po deváté hodině bylo deset týmů rozlosováno do dvou skupin po pěti týmech. Skupinu A ovládl tým 18k, který si nenechal připsat ani jednu prohru a s přehledem se posléze stal i vítězem celého turnaje.

Výborně si ve skupinách vedli také Žlutí psi humorničtí, kteří si po napínavém souboji připsali pouze jednu prohru. Tým Ašáci 2, který dorazil na turnaj s menším zpožděním, si nevedl vůbec špatně a za Žlutými psy zaostal pouze o dva body. O postup do play-off bojoval rovněž chebský tým Svobodka, který stačil pouze na tým Buď zticha. Tomu se moc dobře nevedlo, neboť během turnaje nezískal žádný bod.

Ve skupině B bylo dění o něco napínavější. Skupinu nakonec ovládli Primáti, kteří vedli těsný bodový souboj s Koumáky. Ašáci 1 získali pouze jednu výhru a jednu remízu. Skupinu B uzavřel tým Nevim, který dokázal ukořistit pouze remízu s Elektřikáři z ISŠ Cheb.

V souboji o třetí místo se proti sobě postavili Koumáci a Primáti, kteří vybojovali třetí příčku, když Koumáky dokoumali. O výhru se v závěrečných minutách pral tým 18k s týmem Žlutí psi humorničtí. Po dlouhém a napínavém boji zvítězili 18k, kteří půjdou obhajovat loňské vítězství na krajském finále v Ostrově.

Pořadí:
1. Místo 18k tým (Svob.cheb.škola, ZŠ a gymnázium s.r.o.) ve složení: Viet Nguyen Huu Petr Půlpán Kamal Sultani Jirka Beer Oliver Ouhrabka
2. Místo Žluti psi humorničtí (Svob.cheb.škola, ZŠ a gymnázium s.r.o.) ve složení: Radovan Peroutka Šimon Marek Matěj Kudrhalt Dadniel Bureš Marek Sirakov
3. Místo Primáti (Integrovaná střední škola Cheb) ve složení: Jakub Šarm Martin Kolař Filip Boudyš Martina Fryšová David Dang


Zdroj: Josef Šíp


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 10.11.2019 15:30




0 +
 

Hlavní zprávy