Cheb: Upozornění na uzavření několika institucí z důvodu nemoci

1) Uzavření kanceláře správce hřbitova, 2) Uzavření pracoviště registru řidičů, 3) Uzavření dvou tříd v MŠ Osvobození, 4) Uzavření porodnice.

dezinfekce

1) Uzavření kanceláře správce hřbitova
"Z důvodu nemocnosti zaměstnanců správce pohřebiště společnosti de Wolf GROUP s.r.o. jsme bohužel nuceni, a to až do 31. 1. 2021, uzavřít kancelář správce hřbitova. Uzavírání a prodlužování nájemních smluv na hrobová místa bude možné až od 1. února. Otevírací doba hřbitova zůstává nezměněna, od 08:00 do 18:00 hod. Pohřební služby jsou v provozu a zajistí pro Vás  vše potřebné.  Jen smlouvy o nájmu bude možné uzavřít až 1. 2. 2021," uvádí na svých stránkách město Cheb.

Kontakt na pohřební služby: 
Pohřební služba de Wolf GROUP s.r.o.
Adresa: Mánesova 26, 350 02 Cheb
Pohotovostní služba: 737 234 011
Kancelář: 737 234 010
Email: maxova@dewolf.cz, hrbitov@dewolf.cz
Provozní doba: Po – Pá od 8:00 hod. do 15:00 hod.

2) Uzavření pracoviště registru řidičů

"Z důvodu nemocnosti našich zaměstnanců jsme bohužel nuceni, a to až do odvolání, uzavřít pracoviště registru řidičů na Městském úřadě v Chebu. Vaše záležitosti můžete vyřídit na kterémkoliv úřadě obce s rozšířenou působností (např. Mariánské Lázně,  Aš, Sokolov, Karlovy  Vary, Plzeň apod.) Již vyhotovené řidičské průkazy nebo žádosti o vydání řidičského průkazu po ukončení zákazu činnosti bude možno vyřídit až po zprovoznění pracoviště na Městském úřadě v Chebu. Za způsobené komplikace se všem dotčeným omlouváme," uvádí dále město Cheb.

3) Uzavření dvou tříd v MŠ Osvobození

Z důvodu vyhlášení karantény jsou od 11. do 17. 1. 2021 uzavřeny dvě třídy (Medvídci a Veverky) v Mateřské škole Osvobození Cheb.

Více viz zde.

4) Uzavření porodnice

Nemocnice v Chebu dočasně přerušila s okamžitou platností provoz porodnického oddělení a oddělení šestinedělí. V provozu zůstane pouze gynekologická ambulance. Porody i akutní gynekologické výkony budou směrovány do Karlových Varů. Důvodem k opatření je personální situace v chebské nemocnici v důsledku epidemie covid. Zaměstnanci porodnice tak dočasně posílí své kolegy na ostatních pracovištích.

"Omlouváme se za případné komplikace a děkujeme všem za pochopení i podporu," uvádí tiskový mluvčí KKN, a.s. Vladislav Podracký.


Zdroj: město Cheb
            Vladislav Podracký, tiskový mluvčí KKN, a.s.


 




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy