Cheb: Strážníci mají nového ředitele

Městská policie Cheb má nového ředitele. Na základě výsledku nedávného výběrového řízení se jím dne 1. 6. 2019 stane osmatřicetiletý Pavel Janošťák, který dosud pracoval u městské policie jako velitel hlídkové služby.

dezinfekce

Podle místostarosty Jiřího Černého, do jehož kompetence řízení městské policie spadá, by měl pokračovat v realizaci změn, které mají přispět ke zlepšení bezpečnostní situace v ulicích města. V současné době se na základě statistik a poznatků z hlídkové služby přehodnocuje seznam lokalit, které strážníci kontrolují ve zvýšené míře. V souvislosti s tím už došlo například k posílení hlídkové činnosti na pěší zóně během víkendových nocí. Mezi další problémové lokality patří třeba nádraží a jeho okolí, Hálkova ulice nebo některé části starého města. Pro zkvalitnění hlídkové služby se zvažuje například také pořízení služebního psa.

K tomu, že jsou strážníci v poslední době v ulicích více vidět, přispěla také lepšící se personální situace u městské policie. Zatímco ještě před nedávnem jich ze 34 chybělo 9, nyní je to už jen 5.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 20.05.2019 17:25




0 (1)
 

Hlavní zprávy