Cheb: Sportoviště jsou již ve správě nové organizace

Od začátku letošního roku převzala nová příspěvková organizace Správa sportovišť města Chebu čtyři velká sportoviště ve městě. Organizace se nyní stará o správu a provoz sportovně rekreačního areálu na levém břehu Ohře, zimního stadionu, plaveckého bazénu a sportovního areálu Lokomotiva.

dezinfekce

Ze sportovišť se nyní využívá malá ledová plocha na zimním stadionu, kde za dodržení protiepidemických opatření trénuje hokejová mládež a svěřenci chebského krasobruslařského klubu. Z veřejných sportovišť funguje sportovně rekreační areál na Krajince, jehož provozní doba je od 10 do 16 hod. Kromě veřejnosti toto sportoviště využívají také atleti klubu SKP Union Cheb.

"Prosíme občany Chebu a další uživatele sportoviště, aby na něm dodržovali všechna nařízená opatření," uvádí město na svých stránkách.

Správa sportovišť rozjíždí i komunikační kanály pro kontakt s oddíly, sportovci a veřejností. Základní informace o organizaci naleznou zájemci na stránce www.sportovistecheb.cz. Upozornění na důležité aktuální informace budou sdíleny také na sociálních sítích. Sekretariát organizace sídlí v budově tzv. Modrého věžáku (přízemí, zvonek #12). Zástupci sportovních oddílů se na organizaci mohou obracet i prostřednictvím emailu či telefonátu (email reditel@sportovistecheb.cz, tel. +420 778 888 119). Během jarních měsíců by měl být ve zkušební verzi spuštěn také nový rezervační systém. Jeho ostré zavedení je naplánováno v souběhu se zahájením nové sportovní sezóny (srpen 2021). 

"Pokud to situace dovolí, chtěli bychom co nejdříve uspořádat seznamovací prezentaci naší organizace pro oddíly i širokou veřejnost. O termínu této akce vás budeme informovat prostřednictvím našich komunikačních kanálů," uvádí dále.


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
05.02.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy