Cheb: Roztančené divadlo aneb když herci tančí

Autorský projekt tanečníků Martina Šimka a Terezy Řípové se poprvé představil v loňském roce v divadle Mladá Boleslav. Do druhého ročníku se zapojili i herci Západočeského divadla v Chebu a projekt bude veřejnosti představen v podobě finálového večera na Velké scéně Západočeského divadla v Chebu 27. 1. 2018.

dezinfekce

„Tři herečky a tři herci se zhostí nelehkého úkolu a se svými tanečními partnery musí nacvičit zhruba za dva měsíce vylosované tance a připravit se tak na finální taneční show. Na základě krátkých sestřihů a medailonků budou jednotliví aktéři projektu představeni veřejnosti na sociálních sítích, kde prostřednictvím tréninkových videí mohou lidé tipovat vítěze večera (vítěz tipu je pak pomyslným třetím místem). Finálový večer bude rozdělen do tří bloků – standardní blok, latinskoamerický a samotné vyhlášení. V průběhu večera bude celá show podpořena moderátorskými výkony a porotou, která se bude skládat z odborníků z oblasti tance, divadla i zástupce veřejného dění. Jako malou ochutnávku zmíním herce Romana Zacha, který má již bohaté zkušenosti s taneční soutěží StarDance. Úkolem poroty není pouze posuzovat taneční výkony, ale být jakýmsi prostředníkem mezi soutěžícími a publikem,“ představili na tiskové konferenci taneční projekt Martin Šimka a Tereza Řípová.

Show bude doprovázet živá kapela Gin in Jam.

Podle slov ředitele Západočeského divadla v Chebu Jana Svobody se jedná o unikátní taneční projekt, kterým chebské divadlo nepředstavuje pouze své herce, ale herce, kteří jsou vynikající ve své profesi a nad rámec svých pracovních povinností ještě zkoušejí nelehké taneční kreace.

„Lze jim všem popřát hodně síly, zdraví a chuti soutěžit. Věříme, že se chebská veřejnost tohoto večera zúčastní a v plné míře naše herce podpoří,“ uvedl Jan Svoboda. 

Tanečníci jsou herci Západočeského divadla v Chebu:
Pavla Janiššová
Vladimíra Vítová
Karolína Jägerová
Pavel Rychta
Pavel Németh
Miroslav Sabadin

Vstupenky na taneční show jsou již v prodeji v chebském infocentru, v Západočeském divadle Cheb a cena je 450 korun.


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy