Cheb: Rekonstrukce stadionu Lokomotivy brzy začne (TV Západ)

Projekt na opravu stadionu Lokomotivy v Chebu se v loňském roce nepodařilo městu zahájit. Termíny byly velmi…

dezinfekce



Projekt na opravu stadionu Lokomotivy v Chebu se v loňském roce nepodařilo městu zahájit. Termíny byly velmi napjaté a vítězná firma nakonec odmítla již vysoutěženou zakázku realizovat. V současné době proběhlo nové výběrové řízení a projekt bude brzy zahájen.

„Současná situace je taková, že jsme tu první etapu rozdělili na dvě části. Etapa 1A a 1B s tím, že etapa 1A je výstavba umělohmotného hřiště s umělou trávou včetně úprav okolo. A druhá etapa 1B, která by měla následovat bude výstavba opěrné stěny kvůli tomu, aby se mohla ke stávající budově přistavět přístavba tak, jak je plánovaná,“ popsal projekt místostarosta Pavel Hojda.

Etapa 1A má za sebou proběhlé výběrové řízení, ve kterém zvítězila druhá nejnižší nabídka. Vybrána byla ze sedmi firem, přičemž jedna, ta nejlevnější, byla vyřazena, protože nesplnila podmínky zadávacího řízení.

„Cena u druhé firmy je cca 22,5 milionu korun, přičemž rozpočtová cena byla 28,5 milionu vše bez DPH. Cena je celkem příznivá a předpokládáme, že hned jak bude uzavřeno výběrové řízení, okamžitě bychom uzavírali smlouvu, protože potřebujeme aby ta umělohmotná plocha v té etapě 1A byla dokončena nejpozději v průběhu července,“ doplnil Hojda.

Důležité je to pro letní přípravu fotbalistů FK Hvězda Cheb. Nové hřiště umožní užívání ve všech soutěžních utkáních mládeže a dospělých, s výjimkou utkání I. a II. ligy dospělých.

#Cheb #Lokomotiva #trávník #investice #umělka #výběrko #cena #Hojda #fotbal


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 09.02.2017 18:00



0 +
 

Hlavní zprávy