Cheb: První pohádka v novém roce se odehraje již tuto neděli

Činohra Karlovarského městského divadla představí tuto neděli 7. ledna od 15 hodin v Západočeském divadle v Chebu jejich novou pohádku Konec strašidel ve Svatošských skalách.

dezinfekce

Přijďte se podívat na strašidelnou pohádku o cestě za štěstím, inspirovanou pověstmi Zdeňka Šmída. Dozvíte se, že strašidýlka jsou vlastně hodní a zábavní tvorečkové. O kolik hroznější je pro ně nemít pro co žít! Jak strašidelně strašlivé musí být nemilovat! Najde Jan Svatoš svoji lásku? 

A hned další neděli, 14. ledna, uvádíme chebskou pohádku Strach má velké oči, také od 15 hodin. Je určena větším dětem, které se rády trošku bojí. Čeká vás pohádka o babě Magi a loupežníku Bujónovi, kteří provozují uprostřed hustého lesa podivnou živnost, v níž vaří začarované polévky, které nic netušící pocestné mění ve strašidla. Už jste někdy jedli račí nebo želví polívku? Pokud ne, nevadí. Podívejte se s námi na pohádku, ve které ji mládencům, kteří se vydali do začarovaného lesa osvobodit zajatou dívku, uvaří bába Magi. Jak to všechno dopadne, zda vysvobodí zamilovaný dřevorubec Filip svou Lesněnku z moci čarodějné báby, vám zatím prozradit nemůžeme. Ale jména hlavních představitelů pohádky napovídají, že to bude pouť spíše veselá než strašidelná.

Vstupenky na obě představení jsou již v prodeji.

Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 04.01.2018 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy