Cheb: Policisté z Karlovarského kraje slaví úspěch

Policisté z Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje se již několik let účastní mezinárodní střelecké soutěže Zlatý lev. Letos jde již o 27. ročník, kterého se účastnili střelci ve dnech 19. – 20. 10. 2018 z několika zemí.

dezinfekce

Akce byla pořádána k 100. výročí vzniku samostatného Československa. V rámci soutěže je pořádán otevřený Evropský armádní šampionát a šampionát AVZO TSČ ČR Karlovarského kraje ve střelbě ze samopalu a velkorážní pistole.

Na střelnici v Chebu tříčlenná družstva soutěžila v disciplínách: samopal vz.58 v kleče na vzdálenost 100 m (13 ran) a velkorážní pistole CZ 75 na vzdálenost 25 m (13 ran).

Policistům se v této soutěži velmi dařilo. V kategorii Policie tříčlenné družstvo „Služební příprava Cheb“ ve složení nprap. Valašík Petr, nprap. Nováček Libor a prap. Bc. Melč Dominik se umístilo na prvním místě a po zásluze byli policisté oceněni zlatými medailemi. Osobní úspěch zaznamenal nprap. Libor Nováček, který se kromě vítězství družstev umístil na druhém místě v jednotlivcích. Všichni tři policisté si navíc převzali putovní pohár Ministra vnitra.

Druhý tým policistů „Policisté karlovarský kraj“ ve složení pprap. Šrámek Tomáš, por. Ing. Ptáček František a por. Bc. Ivan Sulovský, Dis. si vystříleli v kategorii samopal vz. 58  druhé místo, a to z celkem 93 družstev, které se závodů účastnily.

"Policistům gratulujeme k jejich skvělému výkonu," uvádí tisková mluvčí mjr. Mgr. Kateřina Böhmová.


mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy