Cheb: Pod viadukty probíhají přeložky kabelových vedení (TV Západ)

V Chebu pod viadukty ve Vrázově ulici probíhá intenzivní pracovní činnost. Spolu s tím je pohyb chodců i projíždějících vozidel komplikovanější, a to kvůli přeložkám kabelových vedení.

dezinfekce

V rámci budování nové společné stezky pro chodce a cyklisty ve směru na Dřenici dochází v současné době k přeložkám kabelových vedení společnosti CETIN (O2). Kabely jsou nyní uloženy v současném chodníku vlevo při výjezdu z Cheb. Podle plánů mají být přesunuty do nově budované společné stezky pro chodce a cyklisty na druhou stranu. Optické vedení internetového a telefonického spojení může být odpojeno jen na velmi krátkou dobu a jejich provoz musí být zajištěn po celou dobu výstavby. 

Město se omlouvá obyvatelům za ztížené podmínky příchodu na Švédský vrch v místě přepojování, které bude probíhat ještě zhruba 14 dní, kdy bude dokončeno poslední přepojení jedné z mnoha kabelových tras. Poté se pravostranný chodník uvede do provizorního stavu, jenž zajistí spojení mezi centrem a městskou částí Švédský vrch. Konečnou úpravu dostane chodník až po vybudování protihlukové clony mezi vozovkou a stezkou. Celá stavba bude dokončena v polovině srpna 2021.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy