Cheb: Nový gastrofestival láká na exotické dobroty i zajímavé dětské atrakce

Areál Krajinka pod Chebským hradem bude o víkendu 22. - 23. června hostit 1. ročníku Wine & FreshFood Festivalu.

dezinfekce

Areál Krajinka pod Chebským hradem bude o víkendu 22. -  23. června hostit 1. ročníku Wine & FreshFood Festivalu. Těšit se můžete na velmi pestrý hudební program, neboť v průběhu obou dnů vystoupí šest kapel a populární mladý zpěvák Vojta Drahokoupil.

Můžete se nechat poučit o správném párování různých pokrmů s vybranými druhy vín, ochutnáte speciality několika světových kuchyní (Chebané se podle ohlasů na sociálních sítích nejvíce těší na tu indickou) i netradiční nápoje včetně léčivých. Zastoupena bude samozřejmě i domácí produkce v podobě koláčků, nanuků či domácích sirupů.

Gastronomických zajímavostí vás čeká opravdu celá řada. Třeba pečené bublinkové vafle, které si zákazník může nechat naplnit ovocem či čokoládou, nebo arménský špíz z mletého masa (hovězího, vepřového, kuřecího, jehněčího) ogrilovaný nad ohněm na speciálních šavlích. Na své si přijdou i vegetariáni, pro které bude připravena moderní strava od Biovegetky.

Organizátoři hodně myslí také na děti, kromě dětského koutku a mnoha laskomin pro ně chystají malování na obličej a tetování. Novinkou pak bude Slim sraz, kde si děti budou moci vyzkoušet výrobu velmi oblíbeného "slizu."

O této akci jsme vás již informovali zde.

Více informací zde.


Zdroj: město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 06.06.2019 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy