Cheb: Na Májové ulici probíhá vyšetřování. Policie hledá podezřelého

AKTUALIZACE 1.6. 10:45 - Krajští kriminalisté včera zahájili trestní stíhání zadrženého 41letého muže a obvinili ho z pokusu zvlášť závažného zločinu Vraždy. Dnes v ranních hodinách podali kriminalisté podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby.

dezinfekce

Dnes v dopoledních hodinách mělo dojít v Chebu, v Májové ulici, v domě č. 31 k fyzickému napadení.

Na místě zasahovala zdravotnická záchranná služba a nyní probíhá vyšetřování.

Dle zjištěných informací došlo dnes v dopoledních hodinách v Chebu, v Májové ulici k fyzickému napadení ženy. Žena musela být po napadení letecky transportována do nemocnice. Policisté v souvislosti s napadením pátrají po podezřelém 41letém Alexandru Matovi.

Jakékoli bližší informace k hledanému muži sdělte na linku 158.

Policisté se případem nadále zabývají.

Aktualizace 31.5. 10:15

Kolem 9.30 hodin dopoledne přijela 30. 5. 2017 rychlá záchranná služba do bytu v ulici Májová v Chebu, kde ošetřovali ženu s bodnořeznými ranami. Vzhledem k závažnosti poranění byla přivolána záchranná letecká služba.

Karlovarští kriminalisté včera zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu.
Dnes v 10 hodin byl podezřelý muž, po kterém jsme od včerejšího dne pátrali, zadržen policisty na Chebsku. Na případu nadále pracujeme.

Aktualizace 31.5. 13:20

Policejní hlídka Obvodního oddělení Cheb venkov si při výkonu služby všimla vozidla, po kterém jsme pátrali v souvislosti s pokusem vraždy ženy v bytě v Chebu. Policisté začali s dostačeným odstupem pronásledovat vozidlo, informovali operační středisko a vyžádali si posily. Řidič pronásledovaného vozidla sjel s vozidlem na pole, v tuto chvíli již byly dvě policejní hlídky připraveny zasáhnout. I přes opakovanou výzvu policistů, řidič své vozidlo nezastavil. Policista použil další donucovací prostředek, a to varovný výstřel. Ani toto nepřesvědčilo ujíždějícího řidiče, aby zastavil, a tak padlo i několik výstřelů na vozidlo, které bylo zasaženo. Řidič poté zastavil a policisté ho zadrželi.

Aktualizace 1.6. 10:45

Krajští kriminalisté včera zahájili trestní stíhání zadrženého 41letého muže a obvinili ho z pokusu zvlášť závažného zločinu Vraždy. Dnes v ranních hodinách podali kriminalisté podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby.


mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy