Cheb: Na Krajince se bude konat první ročník Wine & FreshFood Festivalu

O víkendu 22. a 23. června se v areálu Krajinka pod Chebským hradem uskuteční premiéra nového gastrofestivalu. Naše chuťové pohárky obohatí netradiční pokrmy arménské, indické, italské, vietnamské, ale i moderní české kuchyně.

dezinfekce

V nabídce gastro stánků budou také pochoutky na grilu, bagely, flammkuchen, domácí dortíky a buchty, italská zmrzlina a samozřejmě mnoho dobrot pro děti. Z nápojů se můžete těšit na festivalovou kávu z domácí pražírny, dále třeba na speciální nápoj z houby kombuchy s léčivými účinky i na různé druhy vín. Kromě moravských nebudou chybět ani vína z Itálie či Jihoafrické republiky, přičemž zajímavé jistě bude dozvědět se o jejich správném párování s nabízenými pokrmy.

Velmi pestrý bude také hudební program. V rámci 1. ročníku Wine & FreshFood Festivalu vystoupí na podiu chebské kapely Schmetterling, Radiomaják, Harry Mähren (pokračovatelé kultovního One Night Bandu), dále pražská skupina Top Dream Company, 9. planeta a stále populárnější zpěvák Vojta D.

Organizátoři slibují i řadu dalších doprovodných atrakcí, např. shisha lounge, Barber shop, dětský koutek, atd. Pro děti bude připraveno také malování na obličej a tetování, přičemž v pozdějších večerních hodinách mohou tyto služby využít i dospělí. Díky městu Cheb bude vstup na festival po oba dva dny zdarma. 

Více informací zde.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy