Cheb: Dokončuje se přístavba přírodovědného centra DDM Sova

Přístavba je součástí stávajícího areálu DDM v Chebu a bude funkčně spojená se stávající stavbou sloužící jako zázemí pro chov koní. Přístavba bude sloužit jako zázemí pro zájmové kroužky a nově vzniknou dvě výukové učebny.

dezinfekce

Součástí přístavby je subtropický skleník s pěstitelským zázemím, prostor pro terarijní a voliérový chov včetně technického zázemí. 

Kompozice tedy vychází především z požadavku na skleníkové pěstování rostlin, terarijní výuky a stylizace prostor pro přírodovědné vzdělávání včetně dostatečného zázemí k doplnění této funkce. Prioritním faktorem je zachování bezbariérového přístupu a pohybu osob v objektu. 

Technologie pro zajištění vnitřního prostředí budovy jsou zajištěny vzduchotechnickými jednotkami, elektroinstalace s fotovoltaickými panely a vytápění se zdrojem tepelného čerpadla.

V současné době probíhají dokončovací práce uvnitř objektu. Jedná se o zprovoznění a kompletaci technologického systému objektu, dále se realizuje osazování výplní do vnější prosklené fasády a tento týden budou zahájeny terénní úpravy kolem objektu.

Cena: 32 mil Kč
Realizace: dokončení červen 2022

Zdroj: FB Město Cheb


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy