Cheb: Divadlo se loučí s Adélou

Západočeské divadlo v Chebu zve diváky na předposlední uvedení divácky úspěšného muzikálu vzniklého v koprodukci s Karlovarským městským divadlem a Karlovarským symfonickým orchestrem, a to již tento čtvrtek 1. února od 19.00 hodin. Chebská derniéra je plánovaná již na 6. dubna, proto neváhejte.

dezinfekce

Muzikál, jehož autory jsou Radek Balaš a Ondřej Brousek, je divadelní verzí slavného filmu Jiřího Brdečky a Oldřicha Lipského z roku 1977. Také v tomto případě jde o zdařilou parodii na příběhy o neohrožených detektivech a jejich všehoschopných protivnících, navíc ovšem akcentuje fascinaci současného diváka akčními horory. Na scéně se tak objeví řada hororových rekvizit, od sekyry v zádech, až po tančícího kostlivce. Avšak západočeský Nick Carter je spíše akčním superhrdinou než uhlazeným aristokratem. Samotná masožravka Adéla je pak monstrum, které před očima diváků narůstá do nadpřirozených rozměrů, podobně jako zmutované příšery v béčkových filmech.   

Autoři napsali pro Adélu patnáct originálních písní, které patří v konkurenci naší současné muzikálové produkce ke špičce. Hudba má švih, swingové tempo, chytlavé melodie. Bizarně nadsazenou atmosféru secesní Prahy dodávají muzikálové Adéle také komiksové kresby Dana Černého.

Vstupenky jsou stále v prodeji!

Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 31.01.2018 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy