Cheb: Desátý Silvestrovský běh zaznamenal rekordní účast (TV Západ)

Užít si poslední den v roce zamířila řada příznivců pohybu do Chebu, a to na jubilejní 10. ročník tradičního Silvestrovského běhu.

dezinfekce

V Městské sportovní hale Lokomotivy měli účastníci zázemí. Ti, kteří se nezaregistrovali předem online, tak mohli učinit před začátkem běhu. Rekordnímu počtu 489 sportovců bylo k dispozici také občerstvení a pro většinu z nich měli pořadatelé připraveny pamětní medaile i silvestrovské čepice. 

Před hromadným startem vládla v hale i před ní pohodová atmosféra, lidé si pořizovali společné fotografie a v 10:30 se odebrali k hromadnému startu. Na něm se objevili kromě běžců také cyklisté, koloběžkáři a chodci, včetně psího doprovodu.

Trasa přes Háje s napojením na cyklostezku do Waldsassenu měla občerstvovací bod u Vechtra 14, odkud se trasa přes les stočila na Starý Hrozňatov. Převýšení z nejnižšího bodu pod hradem přes alej k poutnímu místu Maria Loreto byla pro řadu účastníků zkouškou výdrže. Odměnou jim pak byl nejen krásný výhled, ale také vydatné občerstvení. Kdo si nazpátek, z celkem 16 kilometrové trasy netroufl, mohl využít silvestrovského taxi zdarma. 

Z akce bylo pořízeno zhruba 700 fotografií, které jsou volně dostupné v oficiální galerii na adrese v textové části reportáže

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy