Charitativní pochod pro Michalku

Jiří Vysocký půjde charitativní pochod ze Sněžky na horu Klínovec v Karlovarském kraji. Ujde cca 300 km se spaním pod širákem.

dezinfekce

V průběhu cesty bude vybírat na oficiální transparentní účet Michalky, která má od narození DMO, skoliózu, kombinované postižení.

V deseti letech váží 15 kilogramů, aby mohla jít na nutnou operaci, musí přibrat na šestnáct kilogramů. To jedno pouhé kilo je velmi těžké přibrat, jelikož Michalka velmi často zvrací (tak se zbavuje hlenů) a má zabudovaný vývod žaludku na speciální stravu. Jakmile přibere a absolvuje operaci, čeká ji další výzva - rehabilitace. Rehabilitace, která dává smysl je u společnosti AXON v Praze. Třítýdenní rehabilitace stojí přes 60.000,- Kč a pojišťovna ji nehradí. Michalka dále potřebuje prostředky i ke každodennímu životu, dezinfekci, speciální mastičku na peg, stříkačky, sterilní čtverečky a mnoho dalšího.

"Fascinuje mě, jak se raduje ze života. Miluje písničky, hlavně Bena Christovao, u kterého se vždy nádherně rozzáří a její úsměv nabíjí. 
Cestou budu přidávat na FB Jdi a pomáhej příspěvky s přenádhernými lesy a krajinou, na kterou můžeme být právem hrdí," uvádí Jiří Vysocký.

Více informací naleznete na facebookovém blogu: Jdi a pomáhej.



Fotogalerie

Komentáře

  • Před 5 roky

    Dobrý den,
    přidávám odkaz přímo na FB blog https://www.facebook.com/Jdi-a-pom%C3%A1hej-278492499736640/
    Děkuju Vám a přeji krásný den všem!

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy