České dráhy nabízí výhodné jízdenky na Německo-český den přátelství v Hofu

U příležitosti Německo-českého dne přátelství, který se bude konat 5. května v hornofalckém městě Hof, nabídnou České dráhy spolu s německým dopravcem Die Länderbahn speciální jízdenky „PROMO Cheb – Hof,“ určené k cestování po trati Cheb – Aš – Selb-Plössberg – Hof Hbf a zpět.

dezinfekce

V rámci Německo-českého dne přátelství v Hofu se v centru města představí české a německé kulturní instituce, turistické oblasti i destinace Franckého lesa a Smrčin. Letošní novinkou je rozsáhlý dětský program na Karolinenstraße a po celý den bohatý kulturní program v nádražní čtvrti. Pro návštěvníky jsou připravené bezplatné prohlídky města, koncerty a kulturní akce jsou pro návštěvníky rovněž zdarma. Kromě kulturního a hudebního programu si návštěvníci vychutnají kulinářské speciality obou zemí. Oslavy mají přispět k prohloubení sousedských vztahů mezi Hofem, Chebem a Aší, ale i k propagaci obnoveného přímého železničního spojení mezi těmito městy. 

Zvýhodněné jízdenky „PROMO Cheb – Hof“ budou platit v den oslav do půlnoci a cestující s nimi můžou ve zmíněném úseku absolvovat libovolný počet jízd. Budou stát 100 korun a v prodeji budou pouze 5. května u všech pokladních přepážek ČD a u průvodčích ve vlacích mezi Chebem a Aší. Cestující z neobsazených zastávek Františkovy Lázně-Aquaforum, Hazlov a Vojtanov obec budou odbaveni ve vlaku bez manipulační přirážky.

Jízdenky jsou nepřenosné a cestující mají povinnost ihned po jejich zakoupení čitelně vyplnit do příslušné kolonky své jméno a příjmení. Na jeden doklad lze vydat pouze jízdenku pro jednoho cestujícího. 

V doprovodu dospělé osoby mohou v rámci nabídky „PROMO Cheb – Hof“ cestovat bezplatně děti do 6 let a až 3 děti od 6 do 15 let. Jízdenky platí pouze v 2. vozové třídě vlaků ČD a Die Länderbahn.

O tom, že se v Hofu bude konat tradiční den přátelství, jsme vás informovali zde.



Zdroj: Ing. Gabriela Novotná, regionální tisková mluvčí Českých drah, a.s.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.04.2019 18:00




0 +
 

Hlavní zprávy