Byl vyhlášen 23. ročník soutěže Zlatý erb

Karlovarský kraj ve spolupráci se spolkem Český zavináč vyhlašuje krajské kolo 23. ročníku soutěže Zlatý erb. Do té se mohou přihlásit obce a města se svými webovými stránkami a elektronickými službami. Cílem soutěže je nejen srovnání a vyhodnocení těch nejlepších, ale také podpora a motivace úřadů ke zlepšování komunikace s občany právě prostřednictvím webových stránek a elektronických služeb.

dezinfekce

„V Karlovarském kraji se soutěž stala velmi oblíbenou, o čemž svědčí počty účastníků v předchozích letech. Jako velmi přínosný vnímám fakt, že provozovatelé a správci webů získávají zpětnou vazbu v podobě hodnocení od poroty a zároveň i cenné zkušenosti od svých kolegů, které jim mohou pomoci v dalším zlepšování či zkvalitňování služeb,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.        

Krajské kolo soutěže Zlatý erb je rozděleno do kategorií:   
1. Nejlepší webové stránky města      
2. Nejlepší webová stránka obce             
3. Smart City a nejlepší elektronická služba.       

Do krajského kola soutěže Zlatý erb se mohou přihlásit města a obce Karlovarského kraje se svými oficiálními webovými stránkami, elektronickými službami a turistickými webovými prezentacemi. Formulář přihlášky je k dispozici na webové stránce soutěže.    

O vítězích a postupujících do celostátního kola rozhodne odborná porota. Účast v soutěži je pro města a obce zdarma. Uzávěrka příjmu přihlášek je 23. dubna 2021.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy