Březová: Město letos opět nabídne letní kino

Zdejší kino Admira připravuje na následující dva měsíce kromě provozu klasického digitálního kina opět i venkovní promítání, a to hned ve vedlejším amfiteátru. Letní kino zde poprvé provozovali vloni a setkalo se s velkým úspěchem z řad diváků. Na 5 promítnutých filmů dorazilo téměř 400 návštěvníků, což je značný nadprůměr.

dezinfekce

„S loňskou návštěvností jsme byly velmi spokojeni, je třeba říci, že byla tak vysoká i výběrem nasazených filmů a samozřejmě i dobrým počasím, které zatím vždy vyšlo. Promítací dny jsme ponechali na úterky, které se tu ujaly a začátky promítaní jsou plánovány vždy od 21:30 hod.,“ informuje vedoucí kulturního domu a kina Michal Bedeč.

Výhodou letního kina v Březové je rozhodně zázemí, kdy se v amfiteátru nachází lavice pro přibližně 120 osob a v okolí je i dost místa, kam si mohou lidé přinést svoje vlastní deky či židle, navíc hned vedle areálu je místní restaurace, kde si mohou návštěvníci i během filmu zakoupit občerstvení. Filmy se zde promítají na plátno o rozměru 5x3 metry. Vstupné je jednotné 80 Kč a vstupenky jsou v prodeji na místě vždy hodinu před začátkem filmu. Promítání se uskuteční jen za příznivého počasí.

Na letošní léto má kino Admira v plánu celkem 6 promítání - hudební snímek Rocketman 
(7. 7.), českou komedii Přes prsty (21. 7.), americké drama Joker (28. 7.), českou komedii Poslední aristokratka (4. 8.), rodinný film Dolittle (18. 8.) a českou komedii Vlastníci (25. 8.).

Není však vyloučeno, že v případě opětovného vysokého zájmu ze strany diváků pořadatelé přidají během srpna i nějaká mimořádná promítání. Jedno takové se určitě uskuteční v sobotu 1. srpna a půjde o promítání nové české komedie 3Bobule, kterou distributor speciálně uvolnil i pro letní kina, téměř měsíc po premiéře v kamenných kinech. Na toto mimořádné promítání bude cena vstupenky 100 Kč a návštěvníci obdrží k filmu zdarma i pohárek vína. 

Kromě letního kina pokračuje v promítání i klasické digitální kino Admira, které nabízí na letošní léto výběr z nejočekávanějších filmových premiér. Více informací vč. konkrétního programu na webu www.mfc-brezova.cz.


Zdroj:  Jana Gogová, asistentka vedoucího KD a MFC Březová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy