Březová: Krimifest láká na sebeobranu i majora Korejse (TV Západ)

Nabitý program blížícího se Krimifestu s pořadovým číslem 23 v Březové na Sokolovsku láká nejen na filmy, ale také na hudbu, besedy, ukázky techniky i kurs sebeobrany.

dezinfekce

Odstartuje v úterý 7. listopadu od 18 hodin slavnostním zahájením, po kterém bude následovat benefiční koncert Hudby hradní stráže a Policie ČR se sólistkou Petrou Švingrovou.

„Pro letošní ročník si Kriminalistický ústav Policie ČR domluvil spolupráci s Českou televizí. Ta si připravila pro návštěvníky z řad škol a širokou veřejnost velmi zajímavou výstavu. Je to z repliky kulisy ze seriálu Případy prvního oddělení,“ uvedla vedoucí Kulturního domu a Multifunkčního centra Jana Gogová. 

Organizátoři mysleli také na místní školáky, přijedou i středoškoláci z celého kraje na dynamické ukázky policie i výstavu techniky. Novinkou je spolupráce s Nadací O2 v projektu Chytrá škola na téma  body shamingu s názvem Moje tělo je moje. 

„Letos máme domluvenou besedu s plukovníkem magistrem Rudolfem Flaškou. Ten bude mít přednášku na téma Zločiny ze západu,“ prozradila vedoucí. 

I další beseda spojená s promítáním, v pátek 10. listopadu od 18:30, bude držet téma Krimifestu. Představí se v ní scénárista seriálu Případy prvního oddělení Jan Malinda a představitel majora Korejse Miroslav Hanuš. 

„V sobotu ve sportovní hale pořádáme kurz sebeobrany pro ženy a v neděli závěrečný koncert Symfonického orchestru Dalibora Havlíčka,“ dodala Gogová. 

Vstupné na výstavy, kurs sebeobrany, přednášky a program Policie ČR je zdarma. Více informací a předprodej či rezervace vstupenek na filmová promítání, koncerty a besedu s Miroslavem Hanušem jsou k dispozici na www.mfc-brezova.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy