Boží Dar: Horská služba pátrá po 76leté paní

Paní byla naposledy viděna kolem 15:30 hodin v restauraci Anna na Božím Daru, odkud odcházela se svými přáteli.

dezinfekce

"Pátráme po německy hovořící paní (76 let). Je vysoká cca 160 cm, má tmavou zimní bundu/kabát s kapucí, modré džíny a turistické boty. Naposledy byla viděna kolem 15:30 hodin v restauraci Anna na Božím Daru, odkud odcházela se svými přáteli. Šla pravděpodobně směr Oberwiesenthal. Děkujeme všem za případné informace a sdílení," uvádí na svých facebookových stránkách Horská služba Boží Dar / Klínovec.

"Informace sdělte prosím na telefonním čísle: 1210 a nebo pište na facebook," dodává.

Po pohřešované ženě pátrá už i policie - viz níže.

Karlovarští policisté právě pátrají po 76leté ženě ze Spolkové republiky Německo, která je 155 cm vysoké štíhlé postavy, má krátké světle hnědé vlasy, oči modré barvy. Pohřešovaná žena byla naposledy viděna dne 14. ledna 2018 v 15:30 hodin na Božím Daru na Karlovarsku. Odtud se měla vydat na cestu do Spolkové republiky Německo. Na sobě by měla mít černou zimní tříčtvrteční bundu, hnědou pletenou čepici s bambulí, tmavě modré kalhoty a vyšší sportovní boty. Žena nosí dioptrické brýle. Policisté intenzivně pátrají po ženě a spolupracují s policisty ze Spolkové republiky Německo, kteří pátrají na jejich území.

V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.


Zdroj: facebookové stránky Horská služba Boží Dar / Klínovec
           Policie ČR




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy