Bochov: Senioři měli taneční odpoledne, chystají se i akce pro všechny (TV Západ)

Kulturní komise při Radě města Bochova připravila pro všechny příznivce taneční hudby odpoledne s Václavem Žákovcem a Annou Volínovou. Akce se konala 25. dubna v místním Kulturním domě.

dezinfekce

„Dnes je to akce pro důchodce a pro lidi, kteří jsou už staršího věku. Je to taneční zábava. Pořádáme ji 2x do roka. Pořádáme i kulturní a sportovní akce. Takže zvu všechny na Šlapání bochovskem. Jsou tam tři trasy. Takže, kdo kolik ujde – 10 km, 5 km. Pět km mohou i ti starší. Šlapeme 13. 5. 2017. Sraz je v Bochově na náměstí. Jde se kolem hradu a v okolí bochovska,“ pozvala na další akci členka kulturní komise Jaroslava Nedvědová.

Ve městě se konají pravidelně akce nejen pro seniory.

„Já si myslím, že právě nejoblíbenější jsou tady ty taneční pana Žákovce. Hodně lidí sem na ně chodí. Jinak nevím. Pak tady jsou různé akce na náměstí, jarmark atd.. Takže se mohou zúčastnit všichni,“ zmínila Nedvědová.

Děti se mohou těšit na svůj den. 

„To bude zase pohádkový les, stanoviště a určená pohádka. Budou tam postavy a sportovní akce. Skončí se na hřišti. Zde proběhne zakončení, opékání buřtů a odměny pro děti. Prostě pohádkové téma. I my, jako kulturní komise, se těšíme, až se převlékneme do pohádkových bytostí. Jsme pro každou legraci. Chceme všechny pozvat, aby si užili. Myslím si, že už ta tradice toho Dne dětí, je tady hodně známá. Hodně lidí z okolí sem přijíždí. Líbí se to. Tak všechny zvu,“ dodala Nedvědová.

Akce pro děti proběhne v sobotu 3. června.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy