Bioslavnosti na Kozodoji se ponesou v duchu kampaně Žijeme regionem

V sobotu 18. května se uskuteční na farmě Kozodoj tradiční bioslavnosti. Součástí akce, jež se každoročně těší veliké oblibě, bude i prezentace marketingové kampaně Žijeme regionem. Jejím cílem je podpořit u obyvatel Karlovarského kraje zdravý patriotismus a představit jim příběhy úspěšných lidí, kteří zde aktivně žijí. Pro návštěvníky bude připraven fotokoutek, tvořivá dílnička a chybět nebudou ani soutěže o zajímavé ceny.

dezinfekce

„Karlovarské bioslavnosti na Kozodoji jsou celodenní, zábavně vzdělávací akcí určenou pro širokou veřejnost, hlavně pak pro rodiny s dětmi. Snahou organizátorů je rozšířit lidem obzory ať už jde o životní prostředí, ochranu přírody, tradiční výrobu či historii našeho kraje. Jsem proto moc rád, že se akce propojila s marketingovou kampaní Žijeme regionem a že zde budeme moci představit naše aktivity,“ uvedl Josef Janů, krajský radní pro oblast regionálního rozvoje.

Areál farmy bude pro návštěvníky otevřen od 10 do 18 hodin. Přichystán je pestrý program, kterým bude provázet moderátor Českého rozhlasu Petr Čimpera. Na stánku Žijeme regionem se bude soutěžit o trička, klobouky a náramky. Kdo si bude chtít odnést originální památku, může navštívit tvořivou dílničku, kde se budou vyrábět odznáčky, nebo fotokoutek, který bude plný rekvizit s hesly marketingové kampaně. O zábavu tady rozhodně nebude nouze.

Jednou z ambasadorek kampaně, jež se snaží u obyvatel posílit vazbu k regionu, je mimo jiné právě i majitelka a duše farmy Kozodoj Pavlína Štyndlová.

„Marketingová kampaň slaví u veřejnosti velký úspěch. Je vidět, že zde takovýto projekt dlouhodobě chyběl. Ozývají se nám další a další lidé, kteří by se do ní chtěli zapojit a její myšlenky aktivně podpořit, z čehož máme opravdu velkou radost a moc si toho vážíme,“ dodal Josef Janů.

Více informací o kampani Žijeme regionem najdete na internetových stránkách nebo na facebooku.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy