Bezstarostná rána i stabilní krása, to je permanentní make up. Navštivte SALON PRESTIGE v Karlových Varech!

Jak by se Vám líbilo každé ráno vstát s perfektním make upem, aniž byste pro to musela cokoliv udělat? Ušetřit několik desítek minut, které každý den trávíte v koupelně? Ne, není to jen sen!

dezinfekce

Odpovědí a řešením je permanentní make up. Představte si to ráno, kdy vstáváte do práce a nemusíte strávit půl hodiny líčením, které stejně večer musíte smýt a každé další ráno se nalíčit znovu a znovu, a tak pořád dokola. 

Z této ušetřené půlhodinky za každý pracovní den, máte za týden najednou volných 150 minut a za měsíc celkem 600 minut! Zní to až neuvěřitelně, ale je to tak, a právě tento čas můžete využít třeba k ranní meditaci nebo si můžete vychutnat delší a klidnější snídani se svou rodinou.

Přirozený permanentní make up

Už žádný stres kvůli téměř neviditelným rtům, prázdným místečkům v obočí nebo horním linkám, vedoucím až ke spánkům. Bonusem je vyšší sebevědomí a příjemný pocit. Dejte šanci permanentnímu make upu a už nikdy nebudete řešit nedokonalé líčení.

Permanentní make up vydrží dlouhou dobu, a to cca 1,5 – 2 roky. Záleží také na stavu a typu Vaší pokožky, ale také na metabolismu či věku. Pomocí aplikace pigmentů do vrchní vrstvy pokožky Vám vyčarujeme perfektní a přirozený make up. Je tohle přesně to, co potřebujete? Pak se objednejte co nejdříve vnašem zavedeném Salonu Prestige.


SALON PRESTIGE KARLOVY VARY

Českých bratří 1034, Karlovy Vary, 36005

Online rezervace: www.salonprestige.cz

Tel.: +420 778 439 472

E-shop s kosmetikou: https://official.wellu.eu/

Facebook: Salon Prestige

Foto: Lucie Jandáková https://www.photovibes.cz/ (fotogalerie) + https://www.pexels.com/cs-cz (hlavní foto, fotogalerie)

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy