Běžecké stopy v Krušných horách hlásí ideální podmínky

Díky příznivým podmínkám se rolbařům podařilo v uplynulých dnech upravit desítky kilometrů běžeckých tras. Od včerejška mohou běžkaři vyrazit na Krušnohorskou magistrálu v téměř celé její délce od Božího Daru až po Bublavu. Navazují na ní napojení dalších obcí a cílů, včetně Abertam, Hřebečné, Ryžovny, Bludné, Plešivce nebo Chaloupek.

dezinfekce

Upraveny jsou rovněž stopy na loukách v okolí Vysoké Pece u Nejdku. Během čtvrtečního dopoledne proběhla také úprava lyžařských tras mezi Perninkem, Horní Blatnou, Blatenským vrchem a Potůčky.

Na internetovém portálu Karlovarského kraje jsou barevně zaznamenány časové intervaly, kdy byla provedena úprava jednotlivých běžeckých tras. Zelená barva značí nejaktuálněji protaženou stopu. Kromě toho zde najdete také další důležité informace, například, kde je možné zaparkovat auto nebo kde si odpočinout pod přístřeškem. Běžkaře jistě potěší možnost občerstvení v obcích, které Krušnohorská magistrála míjí, nebo v tradičních lokalitách přímo u stopy, ať už se jedná o oblíbenou zastávku u Červené jámy nebo na Jelení.

Další zajímavé informace najdete na webu www.krusnehoryaktivne.cz.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
07.02.2020 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy