Bečov: U města se srazila dvě auta. Na místo letěl vrtulník

Na silnici I/20 z Karlových Varů na Bečov se u odbočky na Vodnou srazila dvě osobní auta. Nehoda se stala v neděli dopoledne, dvě hodiny byl v místě nehody zcela zastavený provoz.

dezinfekce

Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů. V jednom z havarovaných aut zůstaly dvě zaklíněné osoby, hasiči je museli vyprostit. Následně celkem pěti osobám poskytli první pomoc, na žádost lékaře záchranné služby připravili prostor pro přistání záchranářského vrtulníku. Po ukončení vyšetřování ze strany policie provedli hasiči závěrečný úklid komunikace a pomohli odtahové službě s naložením havarovaných aut. Provoz na silnici byl plně obnovený po poledni.

Dle Policie ČR, řidič zřejmě nerespektoval dopravní značení. 

V neděli dne 21. 10. 2018 kolem 9:30 hodin řídil 22letý řidič osobní vozidlo značky Škoda Octavia, a to po silnici vedoucí z obce Hlinky směrem na Bečov. Na křižovatce při odbočování vlevo zřejmě nerespektoval dopravní značení „Dej přednost v jízdě“ a nedal přednost přijíždějícímu osobnímu vozidlu značky Volkswagen, jež řídil 73letý muž. Došlo ke střetu vozidel, při kterém utrpěl 73letý řidič zranění, se kterým byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice, stejně jako další dva spolucestující. Další spolucestující byla letecky transportována do nemocnice. Silnice byla nejprve zcela uzavřena, a poté byla řízena policisty kyvadlově. Dopravní nehoda je nadále v šetření policistů.


Zdroj: HZS Karlovarského kraje
           Policie ČR

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 22.10.2018 13:00




0 +
 

Hlavní zprávy