Aš: Pozor! Ve městě dojde na dvou místech ke změně v dopravě

Ašská radnice chce zajistit klid návštěvníkům kempu na vrchu Háj. Parkoviště před kempem je totiž oblíbeným místem, kam se ve večerních hodinách sjíždí motorizovaná mládež.

dezinfekce

Hlasitá hudba zdejší rekreanty obtěžuje natolik, že společnost Ašské lesy, spolu s radnicí začaly situaci řešit. Výsledkem je, úřední řečí, opatření obecné povahy, kterým se stanovují místní úpravy provozu na pozemních komunikacích. Po nabytí účinnosti bude dopravním značením na parkoviště zakázán motorovým vozidlům vjezd, a to v době od 22 do 6 hodin, s výjimkou návštěvníků kempu. Veřejná vyhláška je z 11. dubna 2018.

Druhou změnou, se kterou musí motoristé počítat, bude nová situace na Poštovním náměstí. Opatřením obecné povahy se tu změní režim parkování. Zatímco nyní není možnost parkování na tomto náměstíčku nějak omezena, po nabytí účinnosti opatření a osazení nového dopravního značení, zde od pondělí do pátku, v době od 8 do 18 hodin, bude umožněno parkovat vozidlo jen po dobu dvou hodin, s označením doby parkování za pomoci parkovacího kotouče (parkovacích hodin). Výjimku budou mít jen držitelé parkovacích karet, tedy občané s trvalým pobytem na Poštovním náměstí. 


Zdroj: město Aš

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy