3 módní pravidla, která je třeba letos v létě porušit

Snad žádná jiná doba, jako právě tato, nebyla tolik benevolentní k míchání různých módních stylů, genderovému mixu a porušování ustálených pravidel. Podívejte se, která módní pravidla musíte zaručeně porušit letos v létě!

dezinfekce

Míchejte, míchejte, míchejte

Jednoznačným trendem letošního léta je návrat 90. let. Bokové džíny a sukně hlásí svůj návrat! Ale pozor, "devadesátky" nejsou to jediné, co se vrací a vy můžete směle porušit první módní pravidlo - pořádně smíchejte styly dohromady. Široké nohavice, výrzazné vzory a kytky, kam se podíváte. Hádáte správně - 60. léta jsou zpět. A kdo říká, že je nemůžete dát dohromady s jejich o 30 let mladším sourozencem? Nebojte se neotřelých kombinací, oblékněte si bokovky, ze kterých se tají dech, ale tentokrát s pořádně širokými nohavicemi! Zkombinujte je s květovaným crop topem a botami na lýkové podrážce. A léto může začít!

Bez podpatků do práce ani ránu? Ale kdeže! Hitem letošního jara a léta jsou balerínky ve všech možných variantách a barvách. Zkuste proto směle vystřídat lodičky k pracovnímu outfitu za tyto pohodlné a praktické obutí. Jestli máte pocit, že se to tak úplně nehodí, podívejte se na širokou nabídku balerínek v obchodech CCC. Najdete ji nejen v kamenných obchodech, ale také v eshopu. Ty pravé elegantní si tady určitě vyberete. 

Zvláštní příležitosti

Obvykle jsou pravidly nejvíc svázané právě zvláštní příležitosti. Čeká vás letos svatba? Zkuste nebýt standardní nevěsta v bílém. Vždyť na výběr máte tolik barev! Od pastelových mentolových a starorůžových tónů, až po pořádnou divočinu v podobě černých svatebních šatů. Záleží jen a jen na vás, v čem se jako nevěsta budete cítit dobře! Na perfektní boty na vaši svatbu se podívejte třeba na CCC fashion blog

A nezapomeňte své šaty doplnit vhodnými botami. Ty tam jsou nevěsty na vysokých podpatcích. A čím víc jsou v oblibě svatby laděné do přírodní tématiky, tím častěji sahají budoucí paní po pohodlnější obuvi. Perfektní službu vám udělají, jak jinak, balerínky. S metalickými odlesky, v béžové barvě nebo výrazné barvě šatů vám dodají originální look.

Pokud ve vás bije dobrodružné a originální srdce, sáhněte rovnou po teniskách! Vylaďte je tón v tónu se šaty, nebo je rovnou posuňte o pár levelů výš. K bílým romantickým šatům červené kotníkovky? No a proč ne? Rozhodně budete platit za velmi neotřelou nevěstu!

Není styl, jako styl

A teď něco pro pány. Oblékáte do práce obleky a kravaty a celé léto se "škrtíte" v polobotkách? Zkuste je někdy vyměnit za stylové sneakers a svůj outfit s nimi trochu uvolnit. Sako nechte doma, vyhrňte si rukávy košile na předloktí a hurá do tenisek! Tento styl zůstává elegantní, ale velmi nedbalým způsobem. Navíc působí nesmírně sexy, zejména v kombinaci opáleného předloktí a světlé košile!

Ani dámy se ale nemusí s teniskami držet zpátky. Dokonalou kombinaci tvoří romantické šaty nebo sukně, které nechte bez obav rozkvést. Ano - čím víc květů, tím lépe. Letos o ně navíc rozhodně není nouze. A kdybyste náhodou chtěly ke svému květovanému outfitu obout i romantickou obuv, zabrzděte. Pokuste se ji pro jednou trochu odlehčit. A nejlépe právě teniskami! Ty v bílé barvě se budou hodit prakticky ke všemu, ty pestrobarevné vám zase udělají skvělou službu k jednobarevným šatům. Pro letošní léto totiž platí jen jedno pravidlo - žádná pravidla neexistují! Tak toho rychle využijte!

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy