27. reprezentační ples města odhalí sokolovský poklad

Druhá únorová sobota bude v Městském domu kultury opět prosycena krásou, uměním, dobrým jídlem a pitím, zábavou a letos i dobrodružstvím. Dne 9. února 2019 startuje ve 20 hodin ples sezóny s podtitulem Sokolovský poklad.

dezinfekce

Pro některé možná není novinkou, že na podzim 2019 budou veřejnosti zpřístupněny sklepy sokolovského zámku, ve kterých se vystaví sokolovský zlatý poklad. Návštěvníci plesu ale budou mít možnost najít poklad dříve než ostatní.

"Musí se jen držet indicií a hledat klíčky ke správným zámkům, ale to už prozrazujeme zbytečně moc. Kdo bude chtít poklad najít, ten si jistě informace najde," uvádí Andrea Pfeifferová, oddělení komunikace s veřejností města Sokolov.

A pro ty, co se těší více na kulturní skvosty, je připraven zpěvák a bavič Ivan Mládek. Rozesmát se bude snažit příchozí i moderátorka večera Iva Pazderková. Tu mnozí znají jako stand-upovou Blbou blondýnu, zároveň ale i z divadelních parket jako výbornou herečku a zpěvačku. Se stejným záměrem pobavit dorazivší přijede i herec a imitátor Petr Martinák, který naplní smíchem prostory zimní zahrady.

Pro potěchu oka budou nachystaní čím dál populárnější hvězdy tanečního parketu Tomáš Boldiš a Marie Glistová. Společně tančí teprve čtyři měsíce a už získali 2. místo na mezinárodní soutěži Kaunas open v Litvě. Střídat je budou i sokolovské stálice při Městském domu kultury, jako jsou taneční skupiny Mirákl, Anfas, Glamour, Hobby dance, Taneční klub MDK Sokolov a Taneční škola Petra Macháčka.

Notnou dávku noblesy dodá svým vystoupením sokolovská zpěvačka Petra de Dios. Do rytmu potom zahrají umělci z Bohemian Marching Band a bubeníci z Drum band Františka Zemana. Nakonec bude tancechtivé lákat na parket po celou dobu plesu taneční kapela KOALA, jíž bude v zimní zahradě alternovat Sokolovský taneční orchestr.

Vstupenky budou v předprodeji od 21. ledna 2019 a za jednotné vstupné 550 Kč dostanou návštěvníci na stůl obložené mísy, víno a nealkoholické nápoje. Jedná se o společenskou událost, na kterou by měli všichni dorazit vhodně oblečeni. U mužů se vyžaduje oblek nebo smoking, košile, kravata nebo motýlek a společenská obuv, ženy by měly přijít v dlouhé večerní toaletě se společenskou obuví.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy