2013 – Kynšperk: Novoroční setkání občanů města (4879) (TV Západ)

Novoroční setkání vedení města s občany proběhlo v Kynšperku nad Ohří v úterý 1. ledna od 18 hodin. Lidé se postupně scházeli na prostranství před kostelem Panny Marie, kde se často konají městské akce.

dezinfekce

Místní hasiči nalévali zájemcům horký čaj na zahřátí a rozdávali vánočku. K dispozici byla polní kuchyně a bylo možné se ohřát u ohně. Při slavnostním zahájení promluvil starosta města, který zhodnotil uplynulý rok. Připomenuto bylo také, že setkání se koná u příležitosti výročí 20 let samostatného českého státu.

"Byl to rok náročný, rychlý, plný práce a rozhodnutí a změn. Myslím si, že to byl pro naše město rok velmi úspěšný. Milí spoluobčané, chci vám poděkovat za všechny vaše připomínky, názory, ale i kritiku, která nám pomáhá v naší práci," uvedl starosta města Tomáš Svoboda. 

Připomněl také, že v letošním roce je potřeba mnoho věcí vykonat. A na závěr poděkoval všem, kteří městu pomáhají.

"Využívám této příležitosti poděkovat všem, kteří se jakoukoliv formou a měrou přispěli ke zkrášlení naší obce, obohacení jejího kulturního i duchovního života, protože budoucnost obce je v rukách jejích občanů," zdůraznil Svoboda.

Po projevu vedení města zazněla státní hymna a následoval ohňostroj na hudbu.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy