2010 – Cheb: Zlaté české ručičky slavily úspěch (4072) (TV Západ)

Veletrh Zlaté české ručičky si odbyl premiéru v polovině května na zimním stadionu v Chebu. Padesát čtyři vystavovatelů z nejrůznějších koutů republiky předvedlo během dvou víkendových dní své výrobky a služby zhruba pěti stovkám návštěvníků. Podle organizátora soutěže Miroslava Vostrého byli účastníci veletrhu nadšeni a mají zájem vytvořit z této akce tradici.

dezinfekce

Mezi návštěvníky šly nejlépe na odbyt výrobky od kameníka, drátenice, uměleckého řezbáře, ale i chebské chráněné dílny Joker prodaly hodně svých výtvorů. 

Návštěvníci i vystavovatelé hodnotili doprovodný program veletrhu jako zajímavý a vhodně vybraný. Umění s lasem, jazzová hudba i lekce jak správně běhat maratón zpříjemnilo atmosféru veletrhu. Pestrý výběr nejrůznějších výrobků z kůže, dřeva, textilu, skla, keramiky zaplnil jednotlivé stánky. Na hracím automatu s interaktivní podložkou bylo možné si vyzkoušet tancování.    

Organizátor akce Miroslav Vostrý si pochvaloval spolupráci s partnery veletrhu a prozradil, že akce bude příští rok pokračovat. V roce 950. výročí města Chebu převezme radnice záštitu nad veletrhem. O tom, že čeští řemeslníci nevymřeli a naopak mají lidem co nabídnout, tak není pochyb.   

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy