2004 – Cheb: Hokejisté hostili sokolovskou ETU (TV Západ)

V letošním premiérovém utkání hostili chebští hokejisté tým HC ETA Sokolov. Do hlediště nově otevřeného zimního stadionu si našly cestu téměř dvě stovky diváků, což potvrzuje rostoucí zájem o hokej v Chebu.

dezinfekce

Nedělní zápas přitom začínal už v deset hodin dopoledne, takže ten, kdo chtěl stihnout úvodní buly, musel si trochu přivstat. K vidění byl ale velice zajímavý duel. Domácí hokejisté jsou momentálně na čele tabulky karlovarského přeboru a sokolovské ETÉ patří třetí příčka. Současná podoba tabulky ale není úplně přesná, protože řada zápasů byla odložena a zbývá je tedy dohrát. 

První třetina utkání patřila domácím. Po počátečním oťukávání se dostali do tlaku, ze kterého nakonec vytěžili dvě branky. Řadu dalších šancí měli i v prostřední části hry, ale sokolovský brankář Špírek byl pokaždé na svém místě. Skóre se tak ve druhé třetině měnilo pouze jednou, když ve dvacáté druhé minutě hosté snížili na 2:1. 

V závěrečné dvacetiminutovce se s góly roztrhl pytel. Na rychlou trefu domácích stačili hosté ještě odpovědět, ale to bylo také z jejich strany vše. Domácí si pak s chutí zastříleli a zápas nakonec skončil jejich jasným vítězstvím v poměru 6:3. 

Za Cheb skóroval dvakrát kapitán Strýček a po gólu přidali Ticháček, Hála, Nový a Kukla. Za hosty se pak trefili Kopko, Kubrik a Bubelščikov.

„Jestli ho mám zhodnotit celkově, tak začali jsme dobře, protože jsme vedli 2:0 v první třetině, takže tak, jak jsme si to představovali, nebo to, co vždycky chceme. Ta druhá třetina, začalo to nějak vlažně, zase z naší strany. Nějak jsem se asi buď nechali ukolébat, nebo tou hrou. Ale třetí třetina zase ukázala, že i když náš soupeř byl silný a hrál dobře, líbilo se mi, že z obou stran to bylo slušné utkání, tak přesto jsme si udělali asi víc těch šancí, které jsme potom využili. Spoustu jsme jich nevyužili, ale náš soupeř taky nevyužil. Podržel nás samozřejmě zase náš brankář David Šperl,“ zhodnotil utkání trenér chebských hokejistů František Apoštol. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy