2003 – Sokolov: Premiérově byla vyhlášena soutěž o nejhezčí okno (TV Západ)

Soutěž o nejhezčí kvetoucí okno ve městě vyhlásila sokolovská radnice. Zájemci o účast se mohou přihlásit přímo v budově Městského úřadu, případně prostřednictvím mailu či telefonicky.

dezinfekce

„Lidi můžou přihlásit samozřejmě sami sebe, svoje okno nebo svůj balkón. Anebo můžou přihlásit i okno souseda, které viděli cestou domů, které se jim líbí,“ uvedla Lucie Tousecká z Odboru rozvoje města Sokolova. 

V přihlášce je potřeba uvést jméno a příjmení, adresu, patro, číslo bytu a telefonu, případně další informace pro snazší identifikaci soutěžícího okna.

„Každopádně celá soutěž bude nafocená, fotky budou vyvěšeny na Městském úřadu a výsledky v průběhu července budou uveřejněny v tisku,“ přiblížila Tousecká. 

Deset nejúspěšnějších pěstitelů od radnice také dostane výhru v podobě zeminy, hnojiva a propagačních předmětů města. Soutěž nazvaná Kvetoucí okno v Sokolově letos probíhá premiérově, přičemž s jejím pokračováním se počítá i v následujících letech.

„Počítáme s tím, že nultý ročník bude úspěšný a že bychom mohli i v dalších letech pokračovat. Že se to mezi obyvateli ujme tato soutěž a bude se líbit,“ dodala Tousecká.

Přihlášky do soutěže lze podávat až do třiadvacátého června a koncem tohoto měsíce pak proběhne vyhodnocení nejhezčích sokolovských oken. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy